Elrodo

last project.

 

acties.

 

specials.

 
Crystal Moments

Website advies

Het is belangrijk dat uw website duidelijk is voor de bezoekers en dat deze snel de benodigde informatie op uw website kunnen vinden. Elrodo geeft website advies om de gebruiksvriendelijkheid van uw website te verbeteren, omdat de website het digitale visitekaartje van uw bedrijf is.
 

Website advies op maat

Elrodo zorgt voor een website advies op maat. Wij maken eerst een analyse van alle knelpunten op uw website, waarna wij een adviesrapport voor uw situatie maken. In dit adviesrapport wordt onder andere de verbetering van de menustructuur op de website besproken, de content van de website, betere en schonere broncode en natuurlijk de layout van de website. Ook geven wij in dit adviesrapport meteen de oplossing voor de knelpunten, zodat u ze zelf kan doorvoeren. Het is ook mogelijk om Elrodo de verbeteringen door te laten voeren, we zijn namelijk ook gespecialiseerd in het redesign van websites.

Bent u geinteresseerd in advies voor uw website of een van de andere diensten van Elrodo? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

 
Bel mij
Offerte aanvragen

 

 


home

startpagina

over ons

introductie
algemene voorwaarden

diensten

cms website
betrouwbare hosting
hardware en software
helder starters advies
huisstijl ontwerp
professioneel webdesign
commerciƫle teksten
netwerkbeheer

 

folders en brochures
social media marketing
betaalbare website
website advies
website analyse
redesign huisstijl en website
maatwerk applicaties

specials

Starters pakketten
Redesign pakketten

acties

twitter actie
ballonvaart
gadgets

offerte

offerte aanvragen

contact

contact opnemen