Elrodo

last project.

 

acties.

 

specials.

 
Crystal Moments

Professioneel netwerkbeheer

Als ondernemer bestempelt u systeem- en netwerkbeheer waarschijnlijk als een van de minst interessante onderwerpen binnen uw onderneming. En dat kunnen wij ons heel goed voorstellen. Daarom heeft Elrodo als doel haar klanten er zo min mogelijk mee lastig te vallen. ICT moet gewoon werken. Systeembeheer dus, zoals er water uit de kraan komt en zoals de post dagelijks bezorgd wordt. Niks meer, niks minder.

Ervaren systeembeheerder
Als zeer ervaren systeembeheerder weet Elrodo wat ervoor nodig is om de ICT-omgeving van uw onderneming draaiend te houden. Daarmee nemen we u veel zorgen uit handen. Wij optimaliseren de beschikbaarheid van uw systemen en zorgen voor continuïteit. Elrodo biedt totaaloplossingen voor midden en klein bedrijf, detailhandel, groothandel, productie- en dienstverlenende bedrijven. De specialisten van Elrodo hebben jarenlange ervaring als het gaat om IT-oplossingen.

Netwerk- en systeeminrichting
Elrodo kan tevens uw partner zijn voor netwerk- en systeeminrichting. Ondersteuning en advies bij pakketkeuze, implementaties, webhosting, aanschaf van hardware, maar ook bij het opzetten van een website of webshop. U zegt het maar.

Wilt u meer weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op en u hoort zo spoedig mogelijk wat wij voor u kunnen betekenen.
 

 

 
Bel mij
Offerte aanvragen

 

 


home

startpagina

over ons

introductie
algemene voorwaarden

diensten

hardware en software
cms website
betaalbare website
commerciŽle teksten
netwerkbeheer
helder starters advies
folders en brochures
redesign huisstijl en website

 

maatwerk applicaties
social media marketing
website advies
betrouwbare hosting
professioneel webdesign
website analyse
huisstijl ontwerp

specials

Starters pakketten
Redesign pakketten

acties

twitter actie
ballonvaart
gadgets

offerte

offerte aanvragen

contact

contact opnemen