Elrodo

last project.

 

acties.

 

specials.

 
Crystal Moments

Maatwerk applicaties

Elrodo is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk applicaties welke precies voldoen aan de wensen van onze klanten. Dit betekent dat wij applicaties in nauw overleg met u als opdrachtgever ontwikkelen met als resultaat een eenvoudig te bedienen applicatie die precies doet en kan wat u wilt. Niets meer en niet minder. Zo wordt voorkomen dat op uw PC of server een tientallen of honderden megabytes grote en geheugenvretende applicatie geïnstalleerd wordt waarvan een groot deel nooit gebruikt wordt. Als klant wordt u nauw betrokken bij het ontwikkelproces. Uw kennis van de organisatie vormen samen met uw specifieke wensen de bouwstenen voor de applicatie. Wij metselen de bouwstenen aan elkaar tot een stevig bouwwerk dat zo stabiel is als een huis.
 

Efficiënter werken

Door de gestructureerde en foutloze verwerking is de informatie tevens sneller en beter opvraagbaar: uw medewerkers beschikken op het juiste moment over de juiste informatie in één overzicht. Deze verbeterde toegang tot de informatie verhoogt het inzicht in de bedrijfsprocessen aanzienlijk waardoor uw organisatie efficiënter kan werken. Daarnaast initieert een maatwerkapplicatie acties op het juiste moment, meldt belangrijke gebeurtenissen tijdig aan de juiste persoon, en geeft ook een beter inzicht in de status van uw processen.

Naast software voor de PC ontwerpen wij ook websites en online webdiensten. Wilt u meer informatie hierover bekijk dan onze pagina over webdesign, of neem contact op met onze sales afdeling.

 

 
Offerte aanvragen
Bel mij

 

 


home

startpagina

over ons

introductie
algemene voorwaarden

diensten

commerciƫle teksten
cms website
huisstijl ontwerp
netwerkbeheer
social media marketing
website analyse
folders en brochures
betrouwbare hosting

 

hardware en software
professioneel webdesign
redesign huisstijl en website
helder starters advies
website advies
betaalbare website
maatwerk applicaties

specials

Starters pakketten
Redesign pakketten

acties

ballonvaart
twitter actie
gadgets

offerte

offerte aanvragen

contact

contact opnemen