Elrodo

last project.

 

acties.

 

specials.

 
Crystal Moments

Betrouwbare hosting

Voor informatie en advies van de juiste en betrouwbare hosting voor uw website kunt u terecht bij Elrodo. Hoe vind ik een betrouwbare hostingprovider? Waar registreer ik een domeinnaam? Dit zijn de vragen die Elrodo voor u kan beantwoorden.
 

Website hosting

Het is van belang dat u goede hosting voor uw website heeft, zodat uw website altijd, 24 uur per dag en 7 dagen per week, online is. In Nederland zijn er echter zoveel aanbieders van webhosting dat het moeilijk is om de juiste keuze te maken. Wij van Elrodo zijn gespecialiseerd in onder andere webhosting en kunnen u daarom goed van dienst zijn. Wij gaan voor u op zoek naar de hostingaanbieder met de beste prijs/kwaliteitverhouding.

De geschiktheid van een hostingpakket voor u hangt af van drie factoren, namelijk de grootte van uw website, het aantal bezoekers op uw website en de gebruikte technieken op uw website. Overige factoren waarmee rekening gehouden moet worden zijn het aantal e-mailadressen, de mogelijkheid om databases te gebruiken, te gebruiken programmeertalen, etc.

Wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze diensten, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Elrodo helpt u en adviseert u graag over betaalbare en betrouwbare website hosting

 

 
Offerte aanvragen
Bel mij

 

 


home

startpagina

over ons

introductie
algemene voorwaarden

diensten

betrouwbare hosting
folders en brochures
helder starters advies
website advies
social media marketing
maatwerk applicaties
huisstijl ontwerp
commerciƫle teksten

 

website analyse
cms website
netwerkbeheer
hardware en software
redesign huisstijl en website
betaalbare website
professioneel webdesign

specials

Starters pakketten
Redesign pakketten

acties

twitter actie
ballonvaart
gadgets

offerte

offerte aanvragen

contact

contact opnemen